Spannend! Zojuist ingeschreven voor de cursus Modejournalistiek die gegeven wordt door Fontys Hogeschool, in samenwerking met de Grazia (Hoe tof?!). Vanaf eind maart 8 weken lang iedere donderdagavond naar  Hoofddorp om de fijne kneepjes van dit bijzondere vak onder de knie te krijgen.

De kans om les te krijgen van bekende namen uit de modewereld laat ik niet aan mij voorbij schieten. Met namen als;  Hilmar Mulder, Yara Michels en Nathalie Wouters kan het niet anders dan een leerzame ervaring worden. Zij zullen mij kennis en tips geven over interviews, fotografie, taal, online media, taalbeheersing en de invulling van mijn blog. Daarnaast mag ik een kijkje nemen op het Grazia kantoor en een interview afnemen met een ontwerper. Stiekem krijg ik er de kriebels van, kan nu al niet wachten! De komende tijd zal ik mij alvast gaan verdiepen, dat wordt veel fashion magazines aanschaffen, blogs doorlezen en websites uitpluizen. Op Fashion Experiences zal ik wekelijks mijn bevindingen met jullie delen.  Keep you posted!

 

“A woman can not survive on champagne alone, she also needs shoes” – Brian Atwood