Thanks dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik ben Stéphanie Visser en ben 23 jaar oud. Met veel plezier heb ik de HBO studie Leisuremanagement gevolgd in Rotterdam. Hier heb ik alles mogen leren op het gebied van evenementen organisatie. Ik bezoek dan ook veel events, om ideeën op te doen. In vier jaar tijd heb ik de studie afgerond.

20 jaar en afgestudeerd, alle tijd om ervaring op te doen. Naast de horeca heb ik verschillende jobs gehad en ben uiteindelijk terecht gekomen bij mannenmode keten Only for Men. Hier ben ik nu al een tijdje verantwoordelijk voor alle events. Een hele uitdagende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Mode combineren met events, twee passies die bij elkaar komen hoe tof is dat?

De modewereld heb ik altijd al fascinerend gevonden, van kleins af aan heb ik een overvolle kleding kast. Ik krijg de kriebels van nieuwe collecties en een groot deel van mijn salaris belandt dan ook op een kledinghanger. Een toffe gestylde outfit wie wordt daar nou niet gelukkig van? Op zoek naar mijn eigen stijl en op de hoogte blijven van alle trends, ik ben er dol op.

Naast Only for Men heb ik een eigen bedrijfje in sieraden en accessoires. Ik ben heel ambitieus, kom overal en altijd opzoek naar unieke belevenissen. Dat ene authentieke fashionitem scoren, een hele toffe stad ontdekken of een event met een complete beleving bezoeken, ik ben ervoor in!

Daarom heb ik deze blog opgestart, ik wil jullie mijn ervaringen delen, inspireren en verrassen. Ik hoop dan ook dat het bij jullie in de smaak valt. Laat mij gerust weten wat je ervan vindt, ben benieuwd! Veel leesplezier!

Liefs Stephanie