Één week in het jaar staat Amsterdam in het teken van de dancemuziek. Een week vol feestjes met bezoekers uit de hele wereld. Ik ben van de partij, ADE here I come..

Als je in het evenementenwereldje zit mag je Amsterdam Dance Event, ADE, zeker niet overslaan. Via mijn werk bemachtig ik twee kaartjes voor Hed Kandi, thanks for the invite Groovesum! Altijd leuk om uitnodigingen voor zulke evenementen te ontvangen. Plus één voor de gastenlijst.

Hed Kandi vindt plaats op evenementenschip Ocean Diva. Een luxe groot schip gesitueerd aan de kade van Amsterdam. Overigens ook een waanzinnige locatie om af te huren voor een bruiloft of iets dergelijks. Om 23:00 uur gaan we aan boord.  We hangen onze jassen in de garderobe en halen wat muntjes. Het schip heeft twee verdiepingen. Op de benedenverdieping draait een DJ.

Het is een avondvullend programma met een Ibiza loungeachtige vibe. Met namen als ROOG weet je wat je te wachten te staat. Twee danseressen en muzikanten kleden de avond aan. Ik ben vooral onder de indruk van de saxofonist. Eentje die ik in mijn achterhoofd ga houden voor de evenementen van Only for Men. Altijd opzoek naar leuke toevoegingen en belevingen.

Naast dat de boot ligt te dobberen aan de kade gaan we daadwerkelijk een tocht maken van ongeveer twee uur, dit maakt het een hele beleving opzich. Nadat we de heupjes flink losgooien gaan we naar boven. Vanaf boven kunnen we kijken naar de dansvloer wat een genot opzich is. Heerlijk om naar het publiek te kijken wat zonder gene helemaal los gaat.  Het kan niet gek genoeg.

Om 3:00 uur gaan we weer van boord. Een fijne avond, weer een ervaring rijker!