Beachlife, perfecte plek om een heerlijk zomers tintje op te doen!

Met 30 graden het cruiseschip verlaten is niet altijd een pretje. Maar vandaag wel! We bezoeken vandaag Alicante, een schitterende Spaanse badplaats. Voordat we het geliefde zand betreden besluiten we dat we toch wat van deze stad willen zien. Voor 10 euro kan je gebruik maken van de Hop on Hop off bus.

In deze bus kun je lekker uitwaaien en het laat je tegelijkertijd de stad zien. We stoppen bij het kasteel van Alicante. Dit kasteel is gevestigd boven op een berg. Je hebt er een waanzinnig uitzicht. Alleen daarom zal ik al naar boven gaan. We kunnen zelfs ons cruiseschip zien liggen. Het kasteel is omgeven met mooie bloemen, daar ben ik dol op. Ik schiet wel 40 foto's, zeker de moeite waard.

Vervolgend rijden we verder met de bus. Iedere 20 minuten komt er namelijk een andere. Je hoeft niet persee uit te stappen om de pareltjes van deze stad te zien. Na wat historische gebouwen belanden we weer op een winkelstraat. We shoppen wat af tijdens onze vakantie. Hier koop ik een leuk cadeautje voor het thuisfront, m'n lieve sis. We wandelen heerlijk door het hele centrum heen tot we uiteindelijk bij de haven uitkomen. Een rustige haven met tal van luxe bootjes. We besluiten een terrasje te pakken om even bij te komen. Midden in de zon, uitkijkend over de dobberende bootjes en de oneindige zee, genieten!

Korrels zand tussen je tenen, wat is dat lang geleden. Een prachtig lang strand. Dat hebben meer mensen gedacht, want het is echt mega druk! Ook staat er veel wind, zoveel wind dat de baywatch figuren regelmatig hollend en fluitend passeren. Het blijft dus maar bij pootje baaien. Met een brandende huid vinden we onze weg weer naar het schip. Wat een heerlijke dag was dit..

Outfit of the day

  • Lange rok met bloemenprint (love it!) van Bandolera
  • Witte top met spaghettibandjes
  • Tas Ibiza stijl van Accessoirize
  • Sieraden van 4Seasons Jewelry
  • Zonnebril van Rayban