She said yes! Tijd om een Bachelorette Party te organiseren. Wat een fantastische dag..

Tijd om mijn zusje te verrassen. Vandaag staat ze volledig in het middelpunt. Alle meiden hebben zich verzameld bij mij thuis voor een heerlijke lunch. Stiekem heeft ze het al door, want het is de laatste zaterdag voordat ze gaat trouwen. Ik pik der op, we smikkelen van de lekkernijen en vertrekken naar Amsterdam.

Voordat ze in de auto stapt, trekken we der nog een opvallende outfit aan. Dat hoort er natuurlijk bij. Met een Spaans jurkje, een hoofdtooi, boa en waaier kan niemand om der heen. First stop; Red light district in Amsterdam. Haar outfit past hier perfect bij, haha.

De Wallen opzich is al een hele beleving. Toeristen, diverse bijzondere geuren en de vele mannen die zich staan te verlekkeren aan de dames achter de ramen. Ook populaire plek voor vrijgezellenfeestjes. In een klein steegje komen we bij de Escape Room. Geen van de meiden heeft dit ooit eerder gedaan. Ikzelf heb het wel eens mogen meemaken en vind het erg tof. Dus we beginnen fanatiek. Helaas valt de kamer een beetje tegen. We zijn er zo uit.. Beetje jammer. Let dus op welke Escape room je boekt!

Na een kort rondje over de wereldberoemde rode buurt, springen we de auto weer in. De borden leiden ons naar het kleine vissersdorpje met de Palingsound, Volendam. Één keer per jaar staat dit dorpje een weekend lang in het teken van de kermis. Een grote hoeveelheid attracties wordt er naast de dijk neergezet. Het gehele dorp is in rep en roer. Overal is het feest! De lange dijk is één kroeg geworden. Met diverse live optredens, lekkere borrels en heel veel mensen. Je ziet voornamelijk bezoekers afkomstig uit het dorp en omstreken. Ze proberen het echt een "ons kent ons" evenement te houden. Zo wordt er ook bijna geen marketing gebruikt om het evenement in kaart te brengen.

Als je in Volendam bent kun je er niet onderuit. Een foto in klederdracht hoort erbij! Binnen 10 minuten staat iedereen in een ouderwetse outfit. Vlug, vlug, vlug.. en klik! Een super leuke herinnering, die we vereeuwigd hebben.  Voordat we een dansje gaan wagen vullen wij onze maagjes bij restaurant De Pieterman. Een all you can eat concept met de echte Hollandse pot, erg lekker!

Wat een drukte en gezelligheid. Het doet mij denken aan de Brabantse Carnaval. Echt een aanbeveling als je van een Hollands feestje houdt. Diverse gekke foto's (niet post-waardig, haha), borrels en uren swingen later, is het weer tijd om op huis aan te gaan. Wat hebben we genoten, een geslaagde Bacholerette Party om nooit meer te vergeten!