Piti Cuiti ; Unieke en aparte merken ben ik dol op. Daarom speur ik regelmatig het internet af naar authentieke items. Merken die anders zijn en zich onderscheiden van de rest. Dit kan zijn in ontwerpen, materiaalgebruik of het concept erachter.

Op het moment ben ik helemaal weg van de producten van Piti Cuiti. Een merk afkomstig uit Spanje. Zij bieden handgemaakte tassen en portemonnees aan, gemaakt van fijn leer. Er worden veel verschillende technieken, kleuren en materialen gebruikt. Je ziet veel dierenhuid/print, franjes en aparte kleurencombinaties terug. Ze passen helemaal bij de bohemian trend die nu speelt. Een echt Ibiza item!

Omdat ze hoogwaardige materialen gebruiken (dit voel je ook!) zitten de producten in een hogere prijsklasse. Een tas zit gemiddeld op 79,95 euro. Dit is hij zeker waard want het is een echte eyecatcher en door de goede kwaliteit kun je er lang gebruik van maken. Deze tasjes vind ik super om te matchen bij mijn festival outfit. Piti Cuiti is in Nederland maar op een paar plekken verkrijgbaar, dus de kans dat iemand anders met deze pareltjes loopt is erg klein. Welke is jouw favoriet?

Wil je ook zo'n toffe tas bemachtigen? Ze zijn onder andere verkrijgbaar bij 4Seasons Jewelry , let op het zijn maar enkele stuks dus wees er snel bij.