Yes! De bel gaat, daar staat de postbode. Altijd blij om deze man te zien. Ik heb een leuk pakketje ontvangen van Brillenkopen.nl. Super benieuwd welke modellen zij mij hebben toegestuurd. Tijd om te scheuren...

Brillenkopen.nl is een webshop waar je fashionable goedkope zonnebrillen kunt bestellen. Al voor maar 15 euro kun je al een zonnebril bemachtigen. Hierbij ontvang je een gratis brillenhoesje en je bestelling wordt ook nog eens gratis verzonden! Wat een koopje. Ze hebben een grote diversiteit aan modellen; Aviator, Wayfarer, Vintage en met een houtenprint. Ik vind het zelf ideaal voor festivals. Door alle borrels en dansjes ben je net iets onvoorzichtiger en hop daar ligt je designer zonnebril op de grond. Super zonde. Dus dit vind ik echt een oplossing.

De hout trend zie je nog steeds terugkomen in het modebeeld. Daarom heb ik gekozen voor de volgende twee modellen: Holbrook Hout Aqua  en Holbrook Hout Geel. Een montuur met een houtprint. De spiegelglazen hebben een geel en blauwe kleur. Voor een festival vind ik die spiegelglazen wel wat hebben. Ze zitten fijn en zijn lichtgewicht.

Mijn outfit is compleet. Een luchtige blouse, een ripped jeans, trendy stappers, een opvallende tas van Pitti Cuiti en tot slot de zonnebril van Brillenkopen.nl. Wat vinden jullie ervan? Let me know! Op naar de leuke feestjes!