Time for English tea, pubs and breakfast. Tickets booked! Elf, twaalf en dertien november reizen we weer af naar Londen..

Vorig jaar december heb ik al een bezoekje gebracht aan 1 van de meest modieuze steden van Europa. Dit jaar mag ik weer een tripje maken naar deze geweldige plek. Tijdens de feestmaanden is deze stad volledig omgetoverd tot een Christmas World. Heerlijk, wat hou ik van die sfeer. Etalages vol met glitter, goud, sneeuw en kerstmannen. Bomen vol lichtjes. Rijen dik bij de kassa's om stapels cadeau's te bemachtigen. Foute kerstmuziek in de winkels. Ik ben er dol op.

 

Zoals jullie weten is mijn vriendinnetje (gastblogger over de leuke hotspots in Londen, Caressa Bons) in Londen gaan wonen. Mooi excuus om een weekendje kerstshoppen in te plannen. Vrijdagmiddag heen zondagmiddag terug. Ik land op vluchthaven Luton waarna ik een treinreis van ongeveer een uur zal maken. Gelukkig kan ik overnachten bij mijn vriendinnetje. Can't wait to see you girl! Wordt een heerlijk weekend vol, hotspots, borrels, shoppen en gezelligheid. En natuurlijk komt daar een uitgebreid verslag van, want ik wil jullie die leuke plekjes niet onthouden.

 

De populaire city highlights heb ik inmiddels wel gezien. Hop on Hop off skip ik deze keer. Op zoek naar de leukste minder toeristische hotspots, nog tips? Let me know! Wellicht nemen we een kijkje in de favoriete wijken van Cares, zie de blogpost hier. Mijn koffer staat in ieder geval al klaar, zin in!

Londen see you soon!

 

 

Ps. De foto's zijn een souvenir van de waanzinnige trip vorig jaar, die ik samen met m'n mams en zusje maakte. Wat een heerlijke herinnering.=D