Finally.. Na lang wachten is het eindelijk zover. Op naar mijn vriendinnetje in Londen!

Met mijn gevulde nieuwe handbagage koffer van Supertrash ben ik onderweg naar Amsterdam. Ingecheckt en door de douane. Met wat leesvoer dood ik de tijd, Vogue en de Glamour altijd goed.  Ik vlieg vanaf Schiphol en land op Luton. Luton is zo'n 40 minuten van het centrum vandaan. Een vrij hectisch vliegveld waar iedereen dezelfde bus nodig heeft naar het treinstation. Er staat ook een flinke rij bij de ticketautomaat. Na een half uur bemachtig ik een ticket en kan mijn reis met het OV beginnen (te lang geleden! haha en heb het niet gemist)

Hello, goodbye moment

Yes, daar staat mijn vriendinnetje te wachten op het station. Wat fijn om haar weer te zien. Genoeg om bij te kletsen. We droppen mijn spullen bij haar in het appartement. Ze zit er goed bij. Een net afgewerkt appartement met voldoende ruimte. Wel peperduur. Zoals alles in Londen. Heb je ook de ambitie om in Londen te wonen? Zorg dan dat je de eind van de regenboog vindt, want een zak met geld heb je zeker nodig.

Met een Oystercard, een soort OV-chipkaart, kun je overal de bus en metro pakken. Je moet hem wel even opladen. Ieder busritje is maar 1,5 pond ongeveer 1,80 euro. Koopie! We gaan naar een tapastentje in het centrum. In Londen stikt het van de restaurants. Wil je een goede kwaliteit? Reserveer dan vooraf. De gehele week zitten restaurants namelijk vol en zijn er zelfs wachtrijen. Het is in deze wereldstad normaal om doordeweeks en in het weekend hapjes te eten buiten de deur. Daarna doen we nog een luxe pub aan met livemuziek. Helemaal leuk! De mensen in Londen zijn erg amicaal. Iedereen wil een praatje maken. Daarnaast doen ze allemaal hun best om goed voor de dag te komen. Met veel make-up en nette kleding. De band zorgt ervoor dat iedereen echt iedereen de dansvloer opgaat. Waar de mannen in Nederland muurhangen, staan ze in Londen flink de heupen los te gooien.

De rest van het weekend doen we veel hotspots aan die ik zeker met jullie wil delen. Hou dus mijn blog in de gaten, more coming soon..