De feestdagen komen eraan. Tijd om inkopen te doen voor Kerst. Waar kun je dat beter dan in shopping hotspot Londen?

Naast dat je leuk opstap kunt in Londen is het ook echt een shopping Walhalla, Londen shopping hotspot nr. 1. Met duizenden hippe winkels en shoppingmalls kunnen hier alle fashionistas hun harten ophalen. De maanden november en december staan helemaal in het teken van Christmas. Alle winkels zijn volledig in de kerstsferen. Er worden vermogens uitgegeven aan etalages en interieur. Het ziet er echt waanzinnig uit. Vooral de grote warenhuizen pakken flink uit.

Ikzelf heb de shoppingmalls op Oxfordstreet bezocht. Echte shopping hotspots van Londen! Zonder je portemonnee te openen kun je je makkelijk een middag vermaken. Zie hieronder een aantal foto's voor een sfeerimpressie van Selfridges, John Lewis en Debenhams. Selfridges is met stip op nummer 1 mijn favoriet.

Naast de grote winkels ben ik ook dol op de kleine unieke shops en vintageshops. Deze vind je voornamelijk bij Carnaby Street/Soho. Let op alle winkels zijn niet elke dag open tot laat, dit is niet zoals bij andere wereldsteden. Op zondag zijn wel alle winkels open. Tijdens de feestmaand is het extra druk in Londen en kun je over de koppen lopen. Wil je shoppen tegen scherpe prijzen? Vanaf tweede kerstdag start de uitverkoop in Londen en zal in de hele maand januari hot items te koop zijn tegen een prikkie.

Shoppingqueens verzamel u, op naar Londen!