Tijd voor een borrel. Tijdens onze citytrip Londen moeten we natuurlijk ook een avondje uit. Een Engelse pub hebben we gister al bezocht. Nu gaan we Sky High!

Mijn vriendinnetje woont al weer een half jaar in Londen. Super handig, want daardoor weet ze vele leuke plekken te vinden. Ze heeft gereserveerd in een skybar, Vertigo42 Champagnebar. Let op: wil je hier een kijkje nemen? Dit kan enkel met een reservering.

Vertigo42 is onlangs geopend en is makkelijk te bereiken per metro. De bar zit gevestigd in een bedrijvenpand, vol kantoren. Bij binnenkomst moet je je melden bij de receptie, hier ontvang je een pas om de lift mee te betreden. De lift schiet in een paar seconden naar de 42ste verdieping. Zodra de lift opengaat zie je gelijk het schitterende uitzicht. Er zijn maar enkele plekken, maar vanaf ieder plek kun je mooi over de stad heen kijken. Wat een waanzinnig uitzicht! Echt een aanrader. Het pand loopt rond, dus op iedere plek heb je een ander beeld. We krijgen een mooi plekje.

We bestellen een drankje. Een glaasje wijn is gemiddeld 12 euro, maar door het schitterende uitzicht vergeet je dit al snel. Bij deze bar kun je ook dineren, de kaart ziet er top uit. Exclusiviteit is het woord welk bij Vertigo42 past. Het sluit wel al om 23:00 uur, dus wees op tijd! Wat een fijne avond..

Wil je eens iets anders? Kies dan voor Vertigo42!