Evenementen, reizen, citytrips, familieuitjes, bedrijfsactiviteiten, hapjes eten met vriendinnen, ik maak overal foto's van. Zo ook van mijn super trip naar Ibiza afgelopen lente. Hoe leuk is het om deze momenten voor altijd in een fotoboek te vereeuwigen?

 

Eens in de zoveel tijd koppel ik mijn iPhone aan mijn laptop om een back-up te maken van mijn afbeeldingen. Met zo weinig opslagruimte heb ik geen keus om zo af en toe een grondige opfrisbeurt te doen door mijn bestanden van mijn telefoon. Het zou zonde zijn als ik hierdoor mooie herinneringen kwijt raak.

Van alle foto's maak ik altijd een selectie. Welke foto's moeten er perse bewaard blijven? Een foute selfie, nee. Een foto op een festival met vriendinnetjes, ja! Een afbeelding van het schitterende uitzicht vanaf het cruiseschip, ja! Etc. tijd om hiervan een fotoboek te maken!

Nou zijn er diverse programma's die je kunt gebruiken om online een fotoboek te maken. Mijn favoriete is Fotofabriek.nl. Betaalbaar en kwalitatief goede producten. Je kunt fotoboeken bestellen in allerlei formaten en materialen. Ikzelf heb voor mijn boek van Ibiza, gekozen voor het A4 model met een hardcover. Een trip waar we onder andere een hippiemarket hebben bezocht en heerlijk hebben vertoefd in 1 van de leukste beachclubs van het eiland.

Door middel van een eenvoudig programma vul je het fotoboek in. Wat word ik blij van alle foto's van de leuke trip met mijn zusje. Brengt mij weer even naar de plekjes op Ibiza waar we leuke tijden hebben beleefd. Je kunt zelf het aantal pagina's kiezen, teksten bijvoegen, schaduwen bepalen en kaders gebruiken om de afbeeldingen op te leuke. Na een paar uurtjes werk is mijn boek af.

Met 1 klik is hij geüpload en kun je hem afrekenen. Binnen 2 tot 5 dagen heb je je persoonlijke boek in huis. Een blijvende herinnering erbij. Laten we hopen dat we een hele boekenkast mogen vullen. Op naar de volgende trip!

Zonde om al die mooie momenten kwijt te raken. Krijg je ook de kriebels om het te bewaren in een betaalbaar gelikt boek? Start dan gauw met het maken van een fotoboek. Klik hier.