Twee keer per jaar mag ik de allernieuwste collecties van diverse groothandels in sieraden en accessoires bewonderen. Tijdens deze beurs, Trade Mart te Utrecht zijn alle stands open en kun je je slag slaan voor je winkel, tegen speciale beursacties en lage minimale afname. De perfecte gelegenheid voor winkeltjes om hun collectie aan te vullen met veel verschillende producten. Let op, je kunt hier alleen maar naar binnen als je een pasje hebt. Deze krijg je bij een lidmaatschap die je alleen kunt verkrijgen als je een bedrijfje hebt.

Ieder half jaar is het weer een verrassing. Welke trends zie je veel terug, zijn er nieuwe merken en kan ik ultieme deals sluiten. Ik ben dol op sieraden en accessoires, ik word dan ook al hebberig als ik binnenloop. Afgelopen zondag 6 maart was het dan weer zover. Samen met mijn zus heb ik de beurs bezocht. We zijn altijd opzoek naar items die onze klant verrassen. Het viel ons op dat er veel neon tinten terugkomen en ook de bohemian feel is een rode draad in de accessoires van het voorjaar. Franjes, turquoise stenen, skulls en schelpjes komen veelvuldig terug. Lange kettingen en fleurige tassen, een beetje de Ibiza stijl die vorig jaar ook al aanwezig was. Ik kreeg gelijk zin in de zomer. Witte tuniek, strandhoed en vrolijke accessoires. Can’t wait till its summer! Daarnaast blijft de dierenprint ook nog steeds veel terug komen in tassen en rieten manden. Het was zeker weer interessant om een kijkje te nemen. Weer nieuwe bedrijfjes leren kennen en leuke contacten gelegd. Binnenkort zal ik een aantal foto's van verschillende nieuwe collecties online plaatsen. Op naar het voorjaar!

"De bohemian feel is ook deze zomer weer helemaal terug..."