Met dit heerlijke weer ben ik dol op het bezoeken van restaurantjes om dan te vertoeven op het terras. Lekker eten, een goede borrel, leuk gezelschap en lekker mensen kijken. Zo kom ik mijn dag wel door! Afgelopen weekend heb ik een bezoekje gebracht aan Brasserie Zomerlust te Zwijndrecht...

Heerlijk die zon.. Bij de eerste zonnestralen verschuif ik al naar het terras. Net als afgelopen weekend. Kletsen en lekker eten. We kiezen voor Brasserie Zomerlust. Nog nooit geweest, altijd leuk nieuwe restaurantjes ontdekken. Op naar Zwijndrecht! Bereikbaarheid is niet optimaal als je nog nooit in dit stadje bent geweest, je moet het echt weten te zitten. Wel kun je er gratis parkeren(altijd fijn!).

Het restaurant zit direct aan de Merwede. Vanaf het terras kijk je zo tegen Dordrecht aan. Wat een lekker uitzicht, een toplocatie. Het terras is afgeschermd met glazen windschermen, zo zit je altijd beschut. Het ziet er allemaal netjes uit. Het terras zit toch al aardig vol, gezellig.

"No problem, maar ben benieuwd of ze dat volhouden als het terras ram vol zit."

De serveerster komt de kaart brengen. Ze hebben een aparte lunch-, diner en borrelkaart. De dinerkaart (zie afbeelding aan de rechterkant) staat vol lekkere gerechten. Redelijk betaalbaar en iets exclusiever. Er staan veel visgerechten op het menu. Zo hebben ze ook een actie: Kreeft & Frites voor 29,50 euro. Ik besluit voor de Tonijntartaar te gaan. Daar heb ik zeker geen spijt van. Het bord is super opgemaakt en het smaakt heerlijk. Daar word ik blij van! De gerechten zien er stuk voor stuk uit als schilderijtjes.

De service is prima, wel kan je merken dat sommige serveersters nog niet super ervaren zijn. No problem, maar ben benieuwd of ze dat volhouden als het terras ram vol zit.

Ik heb mij er vermaakt en ga zeker nog eens terug. Heb je er trek van gekregen? Reserveer dan snel hier. Laat mij weten hoe je het ervaren hebt. Have fun..

Ps. Heb je nog leuke tips van plekken die ik gezien moet hebben? De lekkerste cocktails kan drinken of de beste sushi kan prikken? Stuur dan een mailtje naar info@fashionexperiences.com.