De afgelopen week is het stil geweest op mijn blog. In de tussentijd ben ik een aantal dagen in Ibiza geweest om inspiratie op te doen voor ons sieraden en accessoires bedrijfje 4Seasons Jewelry.

Helaas was het seizoen nog niet begonnen, dus de grote feesten met bekende namen en hordes toeristen zie je nog niet. Vele horecatenten zijn zelfs nog dicht en gaan pas eind mei open. Nu zijn het vooral lokale barretjes en restaurantjes waar je kunt genieten van een lekkere cocktail of een bord vol verse paella. Kom je voor Armin, David Guetta of Afrojack? Boek een maandje later.

Met temperaturen moet je ook geluk hebben deze tijd van het jaar. Zodra de wolken voor de zon verschijnen heb je wel een vestje nodig. Evenals in de avond. Helaas hebben wij maar 1 dag mooi weer gehad, hier hebben we wel optimaal van genoten(hierover later deze week meer!:)). Zodra de zon schijnt verandert Ibiza. Ik ben er dol op. De eerst wat armoedige verlaten straat, bloeit volkomen op wanneer de zon zich laat zien. In de toekomst ga ik hier zeker naar terug maar dan zal ik eerder kiezen voor later in het seizoen. Dan is het eiland sowieso magisch.

Ondanks het gemis van de grote events valt er altijd wat te beleven op dit eiland. Uiteraard heb ik een paar hotspots gevonden, waar jullie moeten zijn geweest. Aankomende week zal ik een aantal van deze hotspots online zetten. Ga je naar Ibiza aankomende zomer? Bezoek deze hippe plekjes dan zeker!

More coming soon..