De BigBen, London Eye en de authentieke rode telefooncellen nu wel gezien? Tijd om andere plekjes te ontdekken. Alle chocolate lovers opgelet!

Chocolade.. Alle dames houden ervan. Ik ken niemand die dit suikerbommetje kan weerstaan. Ook ik zeker niet! Ben je in Londen dan moet je dit plekje even bezoeken. Achter Carnaby street zit een klein schattig winkeltje. Choccywoccydoodah. Super populair, er staat zelfs een dikke rij voor de deur. Het heeft zijn roem te danken aan het gelijknamige tv-programma op vrouwenzender TLC.

Choccywoccydoodah is een winkeltje en theehuisje in één. Alles staat in het teken van chocola. Er worden hele kunstwerken gemaakt met dit lekkers. Wij hadden bedacht om een lekker taartje met een kopje verse English tea te nuttigen. Bij aankomst is de teleurstelling groot.  Er een rij staat van minimaal 45 minuten. Aangezien ik maar kort in Londen ben, moet deze beleving helaas aan mijn neus voorbij gaan. Wel kun je even lekker binnen kijken en shoppen. Dus proeven kan altijd! Yes! Je kijkt je ogen uit want echt alles is van chocola. Hele kerstmannen en elven, je moet echt goed kijken om te zien dat het gemaakt is van chocola. Daarnaast kun je van alles kopen, een leuk souvenir voor thuis! Wat zal de tandarts blij zijn met deze winkel..

Echt een aanrader om dit winkeltje binnen te stappen. Het is een hele beleving op zich! Heb je last van claustrofobie? Zal ik proberen het weekend te mijden, want er komen vele toeristen op af. Op naar de volgende hotspot!

Ps. Heb je geen citytrip naar Londen gepland? Je hebt geluk want je kunt de producten van Choccywoccydoodah ook online bestellen. Neem hier snel een kijkje!