Op 2 maart startte het event seizoen bij Only for Men. Na een aantal maanden voorbereiding vond dan eindelijk het eerste event plaats. Only for Men werkt samen met Hans Kraay jr. Naast de radiospots en de kledingpromotie komt hij 2 keer per jaar in één van de winkels een interview geven. Hierin vertelt hij dan op een speelse manier waar hij voor staat en wat hij in zijn leven gedaan en bereikt heeft.

Dit keer vond het plaats in Reusel, één van de grotere winkels van Only for Men. Alle businessklanten waren uitgenodigd, een interessante spreker, oesters, een heerlijk buffet aan delicatessen verzorgd door Restaurant Lucas, diverse varianten gin tonic cocktails door Ronalds drive in bar en een overvloed aan wijn door Hessels Wijnen alle ingrediënten voor een geslaagde avond. En dat was het ook! Met een opkomst van 140 personen uit de bedrijfswereld was de avond een succes. Hans Kraay jr. viel in de smaak. Evenals zijn vrouw Sofie, een hele verschijning! Goede samenwerkingen met partijen in de omgeving zijn bij events een must. Evenals een netwerk van het personeel in de winkels.

"Goede samenwerkingen met partijen in de omgeving zijn bij events een must."

Voor het voorjaar hebben we zo’n 40 events/activiteiten in het vooruitzicht. We proberen onze klant te verrassen en uniek te zijn. Een positieve beleving mee te geven. Stiekem bij ieder event weer spannend of het in de smaak valt. Hoe tof is het om retail met andere domeinen als horeca, kunst en cultuur, funshoppen en welness te koppelen?! Het eerste event was een succes op naar de volgende!

Wil je ook je steentje bijdragen? Heb je een tof idee voor onze events? Let me know!