Verveling op zondag is vanaf nu voorbij. Breng een bezoekje aan de Pop-up Market!

In de lente en zomerperiode is er iedere laatste zondag van de maand een klein feestje. Op het Beverwijckplein te Dordrecht wordt dan de Pop-up Market georganiseerd. Dit event kun je gratis bezoeken, van 12:00 uur tot 17:00 uur. Een gezellige knusse lifestyle markt. Ikzelf heb afgelopen weekend hier een bezoekje aangebracht.

Midden op het plein staat een grote fontein. Daar omheen staan zo'n 50 kraampjes. Iedere standhouder heeft zijn best gedaan om zijn leukste collectie mee te nemen. Het zijn allemaal handgemaakt unieke producten. Van grote tapasplanken tot gebreide truitjes die verkocht worden voor een goed doel, het aanbod is heel divers. Uiteraard zijn er ook genoeg fraaie mode musthaves te bemachtigen.

"Een aanrader om een kort bezoekje aan te brengen."

Naast dat je heerlijk kunt snuffelen en unieke items kunt scoren wordt je vermaakt met lekkere deuntjes. De gehele dag door zijn er optredens van lokale "artiesten", een beetje uit de alternatieve branche. Uiteraard is er voor de innerlijke mens ook genoeg vertier. Diverse foodtrucks verkopen vers gemaakte producten. Ik besluit voor het ongezonde maar heerlijke frietje te gaan, oeps! (Dat worden weer een paar rondjes op de loopband.)

De gehele dag ben ik er geweest, om zelf rond te snuffelen en 4Seasons Jewelry te ondersteunen. Helaas vonden de wolken het nodig om zo af een toe eens flink te druppelen. Zonde! Hierdoor was het niet super druk en haalde het niet de sfeer die het zou hebben met een stralend zonnetje. Toch vind ik dit knusse event zeker een aanrader om een kort bezoekje aan te brengen. Voor bedrijfjes is dit event ook interessant. Je hebt weinig concurrentie door de diversiteit aan producten. Het enige wat ik jammer vind is de selectie die de organisatie houdt. Ze kunnen twee weken van te voren nog besluiten dat je niet meedoet.

Dit event wordt georganiseerd door SHPPR Events. Zij organiseren ook de bekende SWAN market die in diverse steden georganiseerd wordt. Wil je ook graag zo'n gezellige lifestyle market bezoeken? Neem dan zeker een kijkje op hun website voor de agenda. Wie weet zie ik jullie daar!

 

Bron hoofdfoto: Facebook Pop-up market