Een klein dorpje aan de Italiaans Amalfi Coast, Salerno. 

Een korte stop bij een klein stadje aan de bijzondere kust van Italië. De Amalfi Coast staat bekend om zijn schilderachtige taferelen. Kleurrijke huisjes en vele bloemen. Een leuk detail is dat hier het zomerse borreltje Limoncello vandaan komt. Veel gespecialiseerde shops verkopen dit veelvuldig als een leuk souvenir aan de toeristen. Zeker leuk om eens in zo'n winkeltje te kijken. Het ruikt er heerlijk!

Salerno zelf vond ik niet zo zeer een bijzondere stad. Voor de romantiek op de Amalfi Coast, moet je niet dit plekje hebben. Wel hebben ze er een uitgebreid aanbod aan herenmode. Wat ben ik toch dol op de Italiaanse mode. Het zijn veel kleine familie bedrijfjes die een eigen merk doorvoeren. De winkels zien er stuk voor stuk gelikt uit. Wat hebben Italianen toch oog voor detail en fashion! De mannen worden in de kleding gezet, casual chique. Polo's, chino's, overhempjes en hippe trenchcoats. Ikzelf koop nog een setje manchetknopen voor bij een wit blouseje. It's all about details..

Dit was de laatste bestemming van onze trip. Via de luchthaven in Rome vertrekken we weer naar ons kikkerlandje. Een vakantie om nooit meer te vergeten..

Travel Outfit of the day:

  • Wit tuniek van S Oliver
  • Lichte jeans van Angels Jeans
  • Bloemenprint lang colbert van Helena Hart (Een echte eyecatcher)
  • Witte Nikes
  • Hoedje (souvenir Valencia)