Met het heerlijke zonnetje van de afgelopen dagen is Scheveningen de hotspot waar je moet zijn..

Nederland heeft zoveel mooie plekjes om te bezoeken. Soms vergeten we, dat ook wij pareltjes hebben waar je heerlijk kan vertoeven. Om de vakantie goed af te sluiten, boeken we een kamer in Scheveningen. Ik denk wel de meest bekende badplaats van Nederland.  In de zomer worden er regelmatig vuurwerkshows gegeven. Heel toevallig ook in het weekend dat wij een hotelletje willen boeken. Na veel moeite vinden we een vrije kamer bij een Bed & Breakfast.

Voor het eerst dat ik gebruik maak van zo'n accommodatie. Wat een ervaring opzich! Geloof dat ik voortaan een keer extra nadenk voordat ik een Bed & Breakfast boek. Het is natuurlijk altijd een verrassing bij wie je binnenstapt, maar dit was wel "bijzonder". Nadat we 's nachts ook wakker werden gehouden door bovenburen die flink van bil  gingen, had ik bijna in de auto gestapt om naar huis te gaan. Stiekem wel nieuwsgierig naar jullie bevindingen met Bed & Breakfast accommodaties. Nog tips? Zet het hieronder!

We boffen, want het is heerlijk weer. Stralende zon en een fijne temperatuur. We hoppen van beachclub naar beachclub, van drankje naar hapje en doen een lekker tintje op. De Pier is helemaal vernieuwd en is tegenwoordig voornamelijk gericht op food, leuk gedaan. Ook Scheveningen richt zich op een totaalbeleving. Daarnaast is er een groot reuzenrad geplaatst op De Pier dit weekend. Dit trekt al een hoop bezoekers.

Als je in Scheveningen bent, kan een bezoekje aan Crazy Pianos niet ontbreken. Ondanks de grote drukte scoren we al vlug een tafeltje. We genieten van een salade op het terras. Voor de vuurwerkshow zijn er ook podia opgebouwd waar diverse artiesten het publiek entertainen. Erg gezellig.

We besluiten naar een kleine opfrisbeurt terug te gaan naar de boulevard om de vuurwerkshow te bekijken. Schitterend! Volgend jaar zou ik zeker hier een kijkje gaan nemen. Tip: wees er vroeg bij want het is echt super druk! Een parkeerplaatsje vinden is bijvoorbeeld al een hele opgave.

We eindigen weer bij Crazy Pianos. Als je hier gedineerd hebt, kun je er savonds gratis naar binnen. Nog een voordeel is dat je dan niet in de rij hoeft te staan. Als je in bent voor veel borrels, sociale, spontane stapgangers, swingende heupen en lekker meezingen; ben je bij Crazy Pianos aan het juiste adres!

De volgende morgen nuttigen we een vluchtig ontbijt en brakken we uit in de bioscoop. Ik zeg dit was een heerlijk weekend!

Outfit of the day

  • Supertrash Neon Blazer
  • Zwarte jeans Angels
  • Zwarte basic top
  • Witte sneakers van Nike
  • Zonnebril van Gucci