Stiekem had ik het al aan zien komen... Mijn tweelingzusje is ten huwelijk gevraagd door haar lieve vriend! Zo'n romantische verrassing als in een film. Natuurlijk heeft ze daar volmondig JAAAA opgezegd. Negen september is de grote dag, super spannend! Mijn zus en ik, zijn de beste vriendinnen. We hebben aan één woord genoeg. Ik voel mij super vereerd dat ik op deze voor hun zo speciale dag de ceremoniemeester mag zijn. Hier heb ik ook die toffe armband voor gekregen. Er is al heel veel gepland; locatie, muziek, eten, decoratie, De jurk(daar kan ik jullie natuurlijk niks over vertellen hihi..) en ook is er een thema aan de bruiloft gekoppeld. PASTEL!

Tijd om op jacht te gaan naar een gepaste outfit voor deze bijzondere gelegenheid. Dit wordt een hele opgave. Wil iets bijzonders, iets opvallends en natuurlijk geen wit. Zelf zat ik eerst te denken aan een broekpak met een toffe print of geheel in een pasteltint. Op naar Amsterdam!

Ik moet eerlijk bekennen dat het al een tijdje geleden is dat ik in Amsterdam ben gaan shoppen. Vergeten hoe druk en toeristisch deze stad is. Je kunt echt over de koppen lopen. De Bijenkorf maar in. Als je nog nooit in die van Amsterdam bent geweest, echt een aanrader! Wat een grote winkel en diversiteit aan producten!

De damesafdeling. Mijn oog valt gelijk op een kleurrijke collectie. Ted Baker. Wat een waanzinnige collectie. Mooie materialen en toffe prints/designs. Ze hebben geen broekpak, maar dat kan de pret niet drukken. Ze hebben ook jurken in pasteltinten. Yes! Voor ik het weet heb ik mijn armen vol met allerlei soorten jurkjes. Lange en korte modellen, met en zonder kant, in effen kleuren, bloemenprintjes en wikkelmodellen. De dames achter mij zullen niet blij zijn, want dit gaat wel even duren. Één voor één vind ik ze waanzinnig en zitten ze goed. Heb gewoon moeite om te kiezen. Wat een luxe probleem. Voor de bruiloft kies ik een zachtroze model uit. Geheel gemaakt van kant met een mouwtje. Ik ben er meteen verliefd op. Nu nog een paar schoenen en een bijpassende clutch en mijn outfit is compleet. Nog even geen foto van deze outfit, deze komt pas na de bruiloft online. Benieuwd wat jullie ervan vinden!

Omdat ik eigenlijk het niet over mijn hart kan verkrijgen om de rest allemaal te laten hangen, besluit ik mijzelf te verwennen met nog een jurkje. Een wit aangelijnde top met een wijd uitlopende rok. De lengte is ook langer, dat is super fijn voor meiden van mijn lengte(1.78m). De rok is versierd met een bloemen design. Het doet even pijn in de portemonnee maar met een big smile verlaat ik de winkel. Op naar 9 september!