Mijn telefoon, gebruiksvoorwerp nummer één. Ik kan echt niet meer zonder deze trouwe vriend. Regelmatig krijgt hij wat klappen te verduren. Stijlvol je telefoon beschermen, met deze telefoonhoesjes..

Mijn telefoon moet heel wat doorstaan. Hij heeft zowat alle traptreden gezien en gevoeld. Een grindtegel heeft een flinke ster achtergelaten, thanks! We kunnen wel wat liever met hem omgaan. Vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar trendy telefoonhoesjes.  Uiteraard doe ik ook mee met de online-shoppen trend. Even googlen..

Ik kom uit bij telefoonhoesjestore.nl. Eens kijken of ik een leuk iPhone 6 hoesje kan vinden. Ze hebben heel veel verschillende soorten. Fancy siliconen modellen; Starbucks beker, M&M's en striphelden, niets is te gek. Dan valt mijn oog op de houten modellen. Hout is helemaal hip, klik! Even snuffelen. Erg leuk en betaalbaar!

Ik kies het camera model. Binnen een korte tijd ligt hij al op mijn deurmat. Tof is die he?!

"Voor 15,95 euro is mijn trouwe vriend stijlvol en goed beschermd. Super fijn! "

Voor 15,95 euro is mijn trouwe vriend stijlvol en goed beschermd. Super fijn! Heb je geen Iphone 6? Niet getreurd! Ze hebben ook toffe Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes en Iphone 7 hoesjes in diverse modellen.

Shopt till you drop!