Een echte boho lover? Deze accessoires MOET je hebben!

De bohemian invloeden zie je al een tijd in het modebeeld. Voornamelijk in de laatste twee zomercollecties is deze feel goed te zien. Bohemian betekent eigenlijk inwoner van Bohemen, een vrijgevochten zigeuner met een onbezorgd leven. Totaal niet-burgerlijk. In de mode is het een bonte mix van stijlen, alles kan door elkaar.  Zorgeloos en over de top, ik hou ervan. Soms voel ik mij echt een jaren '60 hippie.

Aardetinten worden met vrolijke prints gecombineerd. Franjes, prints, kwastjes, symbolen, kant, bloemen, veel kleur. Deze stijl wordt ook wel eens Ibiza Style genoemd. Ben je wel eens op Ibiza geweest? Zo niet, ga er heen! Je zult zien dat deze stijl en sfeer over het eiland aanwezig is. Niets moet, alles mag. Niets is te gek. Dames dragen sjaaltjes in het haar, armen vol bracelets en lange kettingen met grote stenen. Dit combineren ze met brede riemen gemaakt van leer of vacht, lange rokken en kleurrijke blousejes.

Ik vind het leuk om deze stijl terug te laten komen in mijn accessoires. In een eerdere blog schrijf ik over de schitterende boho tasjes van Piti Cuiti. Echte Musthaves!

"Ik ben er verliefd op. Ze zijn nog betaalbaar ook!"

Als sieraden addict ben ik altijd opzoek naar toffe armbanden, oorbellen en kettingen. Een schaamteloze collectie heb ik inmiddels in mijn bezit. De bohemian trend is dan ook niet voorbij gegaan in mijn sieradenkist 'je'. Zelf vind ik de skull een tof symbool uit deze trend. Naast de echte, onbetaalbare schedels waar menig villa in Ibiza mee opgepimpt wordt, zijn er ook vele sieraden waarin dit terug komt.

Nu heb ik deze lichtgewicht oorbellen en armbanden weten te bemachtigen. Met heerlijk veel kleur en de gebruikelijke boho kwastjes, ik ben er verliefd op. Ze zijn nog betaalbaar ook! De armbanden zijn in maat verstelbaar.

Oorbellen skull kwastje € 9,95
Oorbellen skull deluxe € 14,95
Armband met skull eenvoudig € 8,-
Armband gevlochten skull bedel € 10,-

Bestel ze hier!