Op 19 en 20 maart vond het We Love Women Weekend plaats in de Only for Men te Doesburg. Tijdens dit weekend staat de gehele mannenmode winkel in het teken van de vrouw. Gek zou je zeggen, echter is het heel slim. Mannen shoppen over het algemeen met hun vrouw, zij helpen de man met het vinden van de juiste outfit. Deze mening is zeer van belang. Hoe leuk is het dan om de vrouwen doormiddel van dit event hiervoor te bedanken?

"Omdat we van onze vrouwen houden.."

Zaterdag 19 maart ging het van start. De winkel stond gevuld met diverse lokale ondernemingen. Zo stond DoorMode met een gehele collectie dames kleding, Designverkoop.com met leuke gadgets, Denham met de nieuwste collectie dames jeans, Wednesday Whiskey met zijn unieke damesschoenen, Kadoes met leuke accessoires en nog veel meer stands met hippe producten.

Naast de stands waar je producten kon kopen, stonden er ook een aantal organisaties voor je klaar om je een behandeling of workshop te geven. Zo kon je plaatsnemen voor een ontharingsbehandeling, nieuwe look haar en make-up of een bootcamp demonstratie. Dit had uitgebreider gekund.

Om het uur werd er plaats gemaakt voor de modeshow. Een collectie aan herenmode werd geshowd door de modellen van Only for Men, ook was hier een badmode ronde bij. Altijd leuk voor de vrouwen;). De dames van Ans Voster showden een collectie aan ondergoed, nachtmode en badmode. Tenslotte werden de nieuwste collecties van Doormode en Wishlist gepresenteerd door leuke dames. Deze collecties kon je naderhand kopen bij de verschillende stands.

Om de dames nog meer in het zonnetje te zetten tijdens het We Love Women Weekend werden er goodiebags weggegeven en vond er verlotingen van toffe items plaats. Het was een succesvol event met een grote opkomst. Benieuwd hoe de volgende editie eruit komt te zien!