Wat doe je aan op zo'n bijzondere dag? De trouwdag van mijn beste vriendin en tevens zusje was prachtig. The Weddingoutfit..

 

Tegenwoordig zie je veel thema's terugkomen in bruiloften. Alles om je wedding net iets extra's te geven. Mijn zus en zwager hebben gekozen voor pastel. Aan het eind van de zomer, wanneer je huid bruin getint is, is dit zeker gepast. Helaas was pastel deze zomer niet zo in trek. Dus het was een hele zoektocht om aan de perfecte weddingoutfit te komen. (lees alles over mijn zoektocht hier) Een zachtroze kanten jurk van Ted Baker. Net boven de knie, met kort mouwtje. Het is zo lichtroze, tegen het witte aan. Ik zou zo voor bruidsmeisje doorkunnen. Door de bijzondere band met mijn tweelingzusje is dat geen probleem.

Jewelry
Sieraden kunnen niet aan mijn outfit ontbreken. Een paar glinsterende subtiele knopjes van Ti Sento voor in mijn oren, let op draag nooit oorbellen in de vorm van ringen. Dat is te casual voor zo'n gelegenheid. Ook match ik wat zilveren armbandjes en ringen van Zinzi, Guess en Ti Sento bij elkaar. Ondanks dat het niet gepast is om op een bruiloft een horloge te dragen(omdat je dan te veel bezig bent met de tijd), draag ik een heel speciaal klokje. Een oud Cartier horloge van mijn moeder, die ze ooit van mijn oma heeft gekregen. Een klassiek model zilverkleurig met gouden accenten. Wat een plaatje.

Shoes and bags
Aangezien ik al zo lang ben, ben ik niet gewend om op hakken te lopen. Toch moet ik er aan geloven. Onder zo'n stijlvol jurkje kun je moeilijk met een paar sneakers, ballerina's of espadrilles aankomen. Na een aantal winkels scoor ik een paar hakken van Unisa. Ze hebben een motiefje in een aparte kleur, oudroze/taupe. Deze schoenen kan ik makkelijk nog onder andere jurkjes dragen. Voordat ik ze op de dag dragen, heb ik ze al even gedragen om ze in te lopen. Geen zere voeten meer voor mij!  De bijpassende clutch heb ik per ongeluk gescoord in Valencia(lees hier meer over). Een beetje glitter kan geen kwaad en hij is precies dezelfde kleur. Me happy!

Het was een waanzinnige dag vol liefde. De liefde spat van het bruidspaar af. Dat worden gelukkige liefdevolle jaren samen! Alle gasten hebben hun best gedaan om met hun beste pastel outfit voor de dag te komen. Wat ziet iedereen er fantastisch uit. Met een volmondige JAAA! en een uitbundige feest was dit een dag om nooit te vergeten!